Doorkijk gashaard

Geplaatst op 7 maart 2017 door

Een doorkijk gashaard is een moderne sfeermaker in elk interieur. Deze stijlvolle haard biedt aan beide zijden een schitterend zicht op de vlammen en creëert een subtiele afsluiting tussen twee leefgedeelten. Dat maakt dit type gashaard uniek in zijn soort. Niet alleen wijzelf, maar ook onze dealers en consumenten zijn zeer enthousiast over deze trendy eyecatchers. Daarom vindt u in onze collectie diverse gashaarden die een doorkijkmogelijkheid bieden. Nieuwsgierig? Bekijk hier meteen onze volledige collectie doorkijkgashaarden.

Doorkijk gashaard inbouwen

Als u kiest voor een doorkijk gashaard, dan is er bijna altijd sprake van inbouw. Een gashaard met doorkijk komt namelijk het beste tot zijn recht in een strakke stijlvolle inbouw, liefst op het punt waar twee ruimtes samenkomen. Het inbouwen van een doorkijk gashaard kunt u het beste overlaten aan onze inbouwspecialisten. Zij weten precies hoe de inbouw van een doorkijk gashaard werkt en wat er nodig is voor een subliem eindresultaat. U vindt een inbouwspecialist bij u in de buurt via onze pagina met Element4 dealers. 

Prijzen van een doorkijk gashaard

Een gashaard met doorkijk is verkrijgbaar in verschillende prijsklassen. U heeft al een schitterende doorkijk gashaard vanaf 2500 euro. De bedragen van een doorkijk gashaard kunnen oplopen tot zo’n 8500 euro, afhankelijk van de uitvoering die u kiest. Heeft u een specifieke haard uit onze collectie op het oog en bent u benieuwd naar de prijzen? Neem dan contact op met een Element4 dealer bij u in de buurt en ontvang zo snel mogelijk een persoonlijke prijsopgave voor uw doorkijk gashaard inclusief inbouw.

Kunt u wel wat inspiratie gebruiken? Kom eens langs in onze showroom en ontdek wat u zoal met een doorkijk gashaard in uw interieur kunt doen!

« Naar overzicht
Klantenservice: +31 (0)38 420 90 20