Collectie Ontdek onze collectie vrijstaande gashaarden!

U wilt graag een gashaard toevoegen aan uw interieur. De warmte, de sfeer, ’s avonds lekker voor de kachel kunnen kruipen; u ziet het al helemaal voor u. Maar u heeft wel een belangrijke vereiste; het moet een vrijstaande gashaard zijn die makkelijk in uw interieur geïntegreerd kan worden én die beschikt over een modern design. Die vrijstaande gashaard vindt u bij Element4!

Welk vrijstaande gashaard-design spreekt u aan?

In onze collectie treft u twee soorten vrijstaande gashaarden, elk met hun eigen unieke design. Benieuwd? Maak kennis met de Ovation en de Kudos!

De Ovation:

De Ovation dankt haar naam aan de ovale vorm en gebogen glasruit. Omdat deze vrijstaande gashaard rond afloopt, is ze heel geschikt om in een hoek te plaatsen. Deze haard met Real-flame burner heeft een vermogen van 6,6 kW en verspreidt daarmee een heerlijke warmte door uw kamer. Leuk detail van deze haard is de gebogen ruit, waardoor een gebalanceerd en modern design ontstaat.

De Kudos:

De Kudos dankt haar naam juist aan de scherpe, kubus-achtige vormen. Deze vrijstaande gashaard doet denken aan de traditionele gashaard van vroeger, maar dan in een modern jasje. Ook deze haard heeft een vermogen van 6,6 KW, waardoor u de Kudos gerust een ‘krachtpatser’ kunt noemen. De realflame burner in deze haard zorgt wederom voor een schitterend realistisch beeld; alsof u voor een echte houthaard zit.

Deze haarden meteen bekijken? Scroll naar beneden en bekijk de haarden met hun features!


Vrijstaande gashaard met gesloten systeem

De vrijstaande gashaarden Ovation en Kudos beschikken over een zogeheten ‘gesloten systeem’. Dat betekent dat deze haarden, net als alle andere haarden uit onze collectie, niet in open verbinding staan met het vertrek waarin ze staan. De benodigde zuurstof wordt van buiten aangezogen en afvoergassen worden rechtstreeks naar buiten afgevoerd.

Dit gesloten systeem biedt verschillende voordelen:


  • U bent niet meer afhankelijk van de zuurstof in de ruimte.
  • U heeft meer aansluitingsmogelijkheden.
  • U heeft geen rookgasventilator nodig.
  • De verbranding verloopt efficiënter.
  • U hoeft niet perse een bestaande schoorsteen te hebben.

Een vrijstaande gashaard van Element4 is dus niet alleen een plaatje om te zien, maar ook nog eens heel praktisch!


Kies ook voor een moderne vrijstaande gashaard

Kortom: zoekt u een moderne vrijstaande gashaard die over alle gemakken beschikt? Vindt u design een belangrijk aandachtspunt? Dan kiest u voor de Ovation of Kudos van Element4. Element4 is al vele jaren marktleider op het gebied van innovatieve en spraakmakende designs. Dat maakt de haarden wereldwijd geliefd onder interieurliefhebbers, designers en architecten. De passie voor design ziet u ook terug in de vrijstaande Ovation en Kudos: prachtige gashaarden met een modern en gebalanceerd karakter. De perfecte match voor élk modern interieur!

Bent u gecharmeerd van onze vrijstaande gashaarden? Klik hieronder op uw favoriete haard en maak kennis met zijn unieke features!

Advies nodig? Wij helpen u graag!

Wilt u graag algemeen advies inwinnen of loopt u tegen een technisch vraagstuk aan? Stel rechtstreeks uw vraag aan ons. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op!

Wij zitten klaar om u te helpen - Element4
De haard die matcht met uw DNA!

Gratis tips & kortingsacties

We gaan veilig en zorgvuldig met uw gegevens om. Meer hierover in onze privacyverklaring »
* Verplicht Een ogenblik geduld…
Collectie Welke haard past bij u?
Vind uw dealer
Wereldwijd dealernetwerk
Vind uw dealer
arrow-right facebook flame haard instagram linkedin pinterest plus power search tap twitter youtube