Collectie Doorkijkhaard

Een doorkijkhaard is een eyecatcher in elk interieur. Deze haard creëert een open verbinding tussen twee verschillende ruimtes waardoor er een prachtig ruimtelijk effect ontstaat. Fijne bijkomstigheid: u geniet op twee plekken tegelijk van het behaaglijke vuur. Interesse in een doorkijkhaard? Maak kennis met de veelzijdige collectie van Element4!

Een doorkijkhaard op gas; wat is het voordeel?

Bent u gecharmeerd van een doorkijkhaard, dan is de keuze voor een doorkijkhaard op gas voor de hand liggend. Met een doorkijkhaard op gas geniet u namelijk van échte vlammen en kunt u door middel van verschillende standen op elk moment de juiste sfeer en warmte creëren. Daarnaast bent u verzekerd van relatief weinig onderhoud; een keer per jaar een grondige poetsbeurt is voldoende. Ook heeft u geen last van assen of ander afval en hoeft u niet met brandbaar materiaal te werken zoals dat wel het geval is bij een houthaard of pelletkachel.

Waarom een doorkijkhaard van Element4?

Wilt u een doorkijkhaard met een stijlvol design én praktisch gebruiksgemak? Dan kiest u voor een doorkijkhaard van Element4! Een hoogwaardig Nederlands product met een strakke afwerking en kenmerkend 'Dutch Design'. Onze haarden zijn populair bij designers en architecten over de hele wereld en zijn terug te zien in tal van huiskamers, kantorencomplexen, hotels en restaurants.

Met een doorkijkhaard van Element4 bent u bovendien verzekerd van:

  • Het mooiste vuur op laagstand
  • Minimale inbouwdiepte
  • Gesloten systeem voor veiligheid en warmtebehoud
  • Veelzijdige installatiemogelijkheden dankzij PowerFan

Het meest onderscheidende onderdeel van een Element4 doorkijkhaard is ons sfeervolle haardvuur. Wij garanderen standaard het mooiste vuur; óók op laagstand. U kunt dus altijd genieten van een sfeervol vlambeeld, ongeacht het vermogen waarop de doorkijkhaard draait!

Vind de doorkijkhaard die bij u past!

Wilt u ook genieten van een sfeervolle doorkijkhaard in uw ruimte? Laat u dan overtuigen door de collectie van Element4. Wij bieden diverse typen doorkijkhaarden in verschillende afmetingen en stijlen; zodat u altijd een haard vindt die past in uw interieur.

Benieuwd? Laat u verleiden door onze collectie en vind de doorkijkhaard die bij u past!

Advies nodig? Wij helpen u graag!

Wilt u graag algemeen advies inwinnen of loopt u tegen een technisch vraagstuk aan? Stel rechtstreeks uw vraag aan ons. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op!

Wij zitten klaar om u te helpen - Element4
De haard die matcht met uw DNA!

Gratis tips & kortingsacties

We gaan veilig en zorgvuldig met uw gegevens om. Meer hierover in onze privacyverklaring »
* Verplicht Een ogenblik geduld…
Collectie Welke haard past bij u?
Vind uw dealer
Wereldwijd dealernetwerk
Vind uw dealer
arrow-right facebook flame haard instagram linkedin pinterest plus power search tap twitter youtube