Collectie Elektrische hoekhaard

Heeft u interesse in een elektrische hoekhaard met een realistisch vlambeeld én stijlvol design? Ontdek de uitgebreide collectie van Element4. Wij ontwikkelden een haard met innovatieve Ultra HD Ledtechniek en anti-reflectieglas. Hierdoor is een elektrische hoekhaard van Element4 een absolute eyecatcher in uw interieur. Ontdek onze unieke collectie en laat u overtuigen!


Waarom een elektrische haard in de hoek?

Een elektrische hoekhaard van Element4 is een stijlvolle toevoeging in elk interieur. Door de hoek heeft u van twee kanten zicht op het sfeervolle vuur en komt de haard nog beter tot zijn recht. De hoek creëert bovendien een bijzonder diepte-effect in de ruimte, waarmee u uw interieur tot leven laat komen. Ontdek onze unieke collectie en maak kennis met de nieuwste generatie elektrische haarden.

Waarom een elektrische hoekhaard van Element4?

Een elektrische hoekhaard van Element4 onderscheidt zich door een schitterend vlambeeld, ingebouwde verwarming, uiteenlopende inbouwmogelijkheden en een bijna onzichtbare glasplaat. In combinatie met de laatste ledtechnologie en de handige app-bediening is deze unieke haard een absolute innovatie in de wereld van elektrische haarden!

Wilt u meer weten over onze elektrische hoekhaarden en de mogelijkheden bekijken? Scroll dan snel naar beneden voor de complete collectie!

Advies nodig? Wij helpen u graag!

Wilt u graag algemeen advies inwinnen of loopt u tegen een technisch vraagstuk aan? Stel rechtstreeks uw vraag aan ons. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op!

Wij zitten klaar om u te helpen - Element4
De haard die matcht met uw DNA!

Gratis tips & kortingsacties

We gaan veilig en zorgvuldig met uw gegevens om. Meer hierover in onze privacyverklaring »
* Verplicht Een ogenblik geduld…
Collectie Welke haard past bij u?
Vind uw dealer
Wereldwijd dealernetwerk
Vind uw dealer
arrow-right facebook flame haard instagram linkedin pinterest plus power search tap twitter youtube