Persberichten

Persberichten Oktober 2017 

Nieuw: de Quad Burner met customized vlammenspel!

Zwolle 18 oktober 2017

Nederlandse gashaardenfabrikant Element4 introduceert deze week een spraakmakend nieuw product. Het merk, dat voornamelijk bekend staat om haar designhaarden met trendy karakter, werkte aan een nieuw systeem waarbij de vlammen van de gashaard volledig regelbaar zijn. Zo heeft de gebruiker maximale controle over het vlambeeld en de kamertemperatuur. En dat is uniek…

Bepaal zelf de hoeveelheid vlammen en intensiteit!

Dankzij de aanwezigheid van maar liefst 5 afzonderlijke branders kan de gebruiker helemaal zelf bepalen hoe hij de Quad Burner wil laten branden. Volgens Element4 woordvoerder Jan Kempers is dit een ware innovatie in de gashaarden-wereld. “Er is geen enkel ander systeem dat dit kan. Als je alle vijf de branders inschakelt heb je een indrukwekkend vlammenspel over de volle breedte van de haard. Dit zorgt in korte tijd voor enorme warmte en ziet er schitterend uit. Wil je juist stoken op een zo laag mogelijk vermogen? Dan switch je moeiteloos naar een bescheiden vlammenspel van één of slechts twee branders.”

Een kind kan de was doen

Volgens Jan is het systeem verre van ingewikkeld. “Er zijn 5 afzonderlijke branders, die je op 4 manieren kunt combineren. Zo krijg je als gebruiker meer controle over het verbruik, het vlammenspel en het sfeerbeeld. Het ene moment heb je behoefte aan gezellige, volle vlammen en extra warmte. Een ander moment is een klein sfeervuurtje voldoende. Met de Quad Burner is dit maximaal regelbaar.”

De gebruiker kan switchen tussen een vermogen van 15, 8,5 of slechts 2 kilowatt, afhankelijk van de gekozen instellingen. Alle 140-types van Element4 (Modore, Bidore, Trisore, Lucius) zijn leverbaar met de nieuwe Quad Burner.

-----

Noot voor de redactie, niet ter publicatie: voor meer informatie kunt u contact opnemen met Jan Kempers tel. +31 (0)38 420 90 20 , info@element4.nlFilmmateriaal is beschikbaar via: https://www.youtube.com/watch?v=YAP6IUCeZlc&feature=youtu.be

Klantenservice: +31 (0)38 420 90 20