Maak kennis met Element4

Element4 produceert eigentijdse gashaarden met stijl. Een onberispelijke uitstraling en gebruiksgemak staan in al onze ontwerpen centraal. Ook innovatie speelt een belangrijke rol. Zowel als het gaat om techniek als vormgeving. En dat spreekt designliefhebbers over de hele wereld aan. 

Visionairs

In 2006 is Element4 opgericht door Benno de Groot en Jan Kempers. Hun intentie? Een van de meest vooruitstrevende fabrikanten van gashaarden worden. Inmiddels ontwerpt en fabriceert Element4 een breed assortiment gashaarden van hoge kwaliteit. Stijlvol, eenvoudig in gebruik en een aanwinst voor elk interieur.

Perfectie op alle fronten

Element4 streeft naar perfectie op alle fronten. We volgen de nieuwste ontwikkelingen op de voet, leggen een sterke focus op gebruiksgemak en blinken uit in design. Een gashaard van Element4 is daarom veel meer dan een warmtebron, het is een designstuk met karakter en een verrijking van uw interieur. Deze drang naar perfectie uit zich ook in de manier waarop we met onze dealers omgaan. Met een no-nonsense bedrijfsvoering blijven wij persoonlijk en betrokken. Service is onze grootste prioriteit. 

Wereldwijd dealernetwerk

Element4 is in Nederland en België verkrijgbaar via haar gewaardeerde dealernetwerk. Daarnaast hebben we wereldwijd een sterke positie in de markt weten te verwerven. Onze gashaarden zijn ondertussen verkrijgbaar in meer dan twintig landen bij eersteklas dealers. Al deze dealers zijn kritisch geselecteerd en staan garant voor deskundig advies en optimale service.

Interesse in een gashaard van Element4? Neem contact op met onze klantenservice of ga langs bij een van onze dealers!

Klantenservice: +31 (0)38 420 90 20