Nieuw: de spraakmakende Club 240 serie!

Geplaatst op 28 november 2017 door

Voor mensen die écht op zoek zijn naar iets bijzonders introduceert Element4 de Club 240 serie. Deze nieuwe Ledburner© zorgt met haar unieke combinatie van ledverlichting en vuur voor een intense beleving.

De Club 240 serie: een indrukwekkende eyecatcher in elke ruimte

Met een glasafmeting van 240 x 60 centimeter is de Club 240 gashaard een indrukwekkende eyecatcher in elke ruimte. De stijlvolle Ledburner© is geheel nieuw op de markt en biedt een unieke combinatie van ledverlichting en vuur, met maar liefst 7 verschillende kleurmogelijkheden. Zo sluit de uitstraling van de haard perfect aan op de sfeer die op dat moment gewenst is.  De Club 240 gashaard geeft precies de juiste hoeveelheid warmte af omdat het vlambeeld, de temperatuur én de verlichting optimaal regelbaar zijn. Vooral in de avonduren zorgt de verlichting van de gashaard voor een schitterende sfeer in uw ruimte.

Voor optimaal gebruikersgemak kunt u de gashaard op diverse manieren bedienen: met de afstandsbediening, smartphone, tablet of uw domotica systeem.

  • Ledverlichting in 7 verschillende kleuren
  • Warmte, vlambeeld en verlichting optimaal regelbaar
  • Te bedienen met afstandsbediening, smartphone, tablet of domotica

Bekijk de video hier

Beschikbaar in vier verschillende uitvoeringen

De nieuwe Club 240 gashaard van Element4 is beschikbaar als roomdivider, tunnelhaard, hoekhaard en fronthaard. De haard is tevens leverbaar in combinatie met de Multiburner; drie branders die u links en rechts kunt uitschakelen. De Multiburner van de Club 240 serie is bovendien in drie verschillende opties beschikbaar: met houtset, witte kiezels, witte of grijze stenen.

Wilt u ook zo’n fantastische eyecatcher in uw ruimte? Neem contact op met uw dichtstbijzijnde dealer voor informatie en prijzen.  De Club 240 is vanaf begin 2018 leverbaar.

PS. Wilt u de Club 240 alvast met eigen ogen komen bekijken? Dan bent u van harte welkom in onze showroom in Zwolle. Maak direct een afspraak!

 

« Naar overzicht
Klantenservice: +31 (0)38 420 90 20