Moderne open haard

Geplaatst op 17 februari 2017 door

Een stijlvolle aanwinst voor elk modern interieur

Een eigentijds interieur vraagt om een moderne open haard. Een haard met een schitterende strakke vormgeving, die duidelijk is ontworpen met een oog voor design. De moderne gashaarden van Element4 spelen in op die vraag. Onze haarden zijn niet alleen modern om te zien, maar ook zeer makkelijk in gebruik dankzij tál van eigentijdse features.

Moderne open haard of toch niet?

Veel mensen die bij onze dealers terechtkomen hebben een duidelijke missie: ze zijn op zoek naar een ‘moderne open haard’. Een haard met een strak design die een versterking vormt van het interieur.  In feite wordt daarmee geen open haard bedoeld, maar een 'moderne gesloten haard'. Een moderne open haard is namelijk een haard zonder glasplaat waarbij er sprake is van een open vuur, een moderne gesloten haard beschikt daarentegen over een glasplaat waardoor het vuur niet naar buiten kan slaan. De gesloten gashaard wint enorm aan populariteit omdat dit type moderne haard zeer gebruiksvriendelijk is en tegelijkertijd een schitterend zicht biedt op het vuur. Zo profiteert u van de sfeer van een open haard, maar met de slimme features van nu! Element 4 is leverancier van zo'n 'moderne gesloten haard'.

Nieuwsgierig? Bekijk meteen ons assortiment met moderne haarden.

Moderne gashaard mogelijkheden

Een moderne gashaard geeft de sfeer van een open haard, maar biedt de stijl en het design van nu. Kiest u voor een moderne gashaard van Element4, dan kiest u voor een absolute aanwinst voor uw interieur. Populair in ons assortiment zijn de fronthaarden, waarbij de ontspiegelde glasplaat aan de voorzijde een prachtig uitzicht biedt op het vuur.  Of wat dacht u van een schitterende doorkijkhaard als sfeervolle scheidingswand tussen twee ruimtes? Zo kunt u het gezellige haardvuur van beide kanten bewonderen en creëert u een natuurlijke verbinding tussen twee verschilende delen van uw woning. Liever vanuit meerdere richtingen zicht op het vuur? Dan is een driezijdige moderne gashaard de juiste oplossing voor u. En het leuke is dat al deze moderne gashaarden kunnen worden uitgerust met eigentijdse features zoals:

- Procontrol: hiermee kunt u de haard eenvoudig besturen met een Smartphone of tablet.

- Powerfan: maakt het mogelijk om uw haard op bijna elke plek in uw woning of bedrijfspand te plaatsen, zelfs wanneer u dacht dat het niet mogelijk was!

Moderne gashaarden prijzen

In tegenstelling tot de relatief prijsvaste ‘open haard’, zijn moderne gashaarden verkrijgbaar in zeer uiteenlopende prijsklassen. De prijzen van een moderne haard van Element 4 kunnen variëren van 2500 euro tot 8500 euro. Heeft u interesse in een bepaald type moderne gashaard uit onze collectie? Dan raden wij u aan om een offerte aan te vragen bij de dichtstbijzijnde dealer. Hij maakt graag vrijblijvend een prijsopgave voor het leveren en/of plaatsen van een moderne gashaard in úw situatie.

Maak snel een afspraak bij een dealer bij u in de buurt en vind de moderne gashaard die bij u past!

« Naar overzicht
Klantenservice: +31 (0)38 420 90 20