Doorkijkhaarden

Een doorkijkhaard of tunnelhaard is een heuse eyecatcher binnen uw interieur. Dit type haard plaatst u in een wand of muur, waarbij het haardvuur aan beide kanten zichtbaar is. Dit zorgt voor een bijzonder ruimtelijk effect. Bovendien creëert een doorkijkhaard een open verbinding tussen twee ruimtes en zorgt het ervoor dat u op twee plekken tegelijk kunt genieten van een sfeervol haardvuur. Deze unieke combinatie maakt doorkijkhaarden bijzonder exclusief.

Doorkijkhaarden van Nederlandse bodem

De doorkijkhaarden van Element4 zijn een 100% Nederlands product. Dit ziet u terug in een schitterende strakke afwerking en kenmerken 'Dutch Design'. Onze doorkijkhaarden zijn populair over de hele wereld en zijn terug te zien in tal van huiskamers, kantorencomplexen, hotels en restaurants. Onze dealers bevinden zich onder meer in grote steden als Londen, Los Angeles en Amsterdam maar ook in kleinere plaatsen. Een doorkijkhaard van Element4 vormt de perfecte sfeermaker in een modern en trendy interieur en zorgt voor 'verbinding' in uw woning. 

Benieuwd naar onze collectie doorkijkhaarden? Klik op een van de onderstaande modellen en vind de doorkijkhaard die bij u past!

Klantenservice: +31 (0)38 420 90 20