Element4 in Amsterdam

Authentieke grachtenpanden, een ‘alles moet kunnen’ mentaliteit en bovenal typisch Hollandse gezelligheid. Dát is wat Amsterdam typeert. Het is een stad van uitersten. Van oude-jongens-krentenbrood tot de prestigieuze Amsterdam Fashionweek. Een stad die bruist, een stad met karakter en bovenal een stad waar je jezelf mag zijn. Element4 is trots dat diverse stijlvolle locaties in Amsterdam al zijn uitgerust met onze gashaarden. Wat ons betreft komen daar nog heel wat locaties bij…

Gashaard kopen in Amsterdam

Interesse in een Element4 gashaard? Dan kunt u terecht bij Jos Harm BV. Sinds 1889 is deze Amsterdamse gashaardenleverancier hét adres voor exclusieve gashaarden. Het belangrijkste doel? Een exclusieve uitstraling creëren binnen elk interieur. Stijl, comfort en sfeer zijn de basis van steeds weer nieuwe mogelijkheden; van klassieke open haarden tot gestileerde moderne gashaarden met afstandsbediening.

Jos Harm heeft alle expertise in huis om u te voorzien van een gashaard met optimale functionaliteiten én een uitstraling dat past binnen uw interieur. 

www.josharm.nl
 

 

Klantenservice: +31 (0)38 420 90 20