5 ideeën voor een gashaard in jouw interieur!

| Een gashaard kun je op veel verschillende manieren toepassen in jouw interieur. Wil je graag verschillende ideeën opdoen en inspirerende voorbeelden zien? Wij bieden je graag de inspiratie die je zoekt!

Idee 1: de gashaard als roomdivider

Dit is misschien wel de meest populaire toepassing van een gashaard in moderne interieurs. Met een gashaard als roomdivider creëer je een stijlvolle scheiding in de ruimte, terwijl je tegelijkertijd de ruimtes bij elkaar betrekt. Er zijn veel manieren om zo’n scheiding te creëren; met een brede wand die dienst doet als tussenmuur of juist met een smalle wand die een heel subtiel en ‘open’ effect creëert. En wat dacht je van een extra hoge gashaard zoals de SKY-T L? Met zo’n flinke glaspartij heb je een prachtige doorkijk in beide ruimtes.


Idee 2: een gashaard in de keuken en eetkamer

Je denkt er misschien niet zo snel aan; maar een gashaard in de keuken is een heel goed idee. Vooral wanneer je kiest voor een gashaard in de vorm van een roomdivider. Zo kun je heel makkelijk een verbinding creëren tussen de keuken en de woonkamer. Bovendien is de keuken en/of eetkamer voor veel mensen de plek waar ze het meest verblijven: koken, dineren, ontbijten, even kopje koffie drinken; juist dán wil je toch genieten van een heerlijk warm haardvuur?


Idee 3: een gashaard met tv erboven

Vaak wordt de combinatie van een gashaard en een tv geboren uit noodzaak. Want het is nu eenmaal een feit: we willen graag dat de gashaard een centrale plek in onze zithoek krijgt zodat we lekker naar de vlammen kunnenkijken. Máár: ook de tv willen we het liefst centraal in onze zitkamer hebben. Dat vraagt soms om creatieve toepassingen, zodat het niet alleen praktisch gezien mogelijk is, maar ook esthetisch een lust voor het oog is. Wat ons betreft zijn de onderstaande voorbeelden zéker de vermelding waard!


Idee 4: een gashaard in een kastenwand

Waarom niet het praktische met het mooie combineren? Met een stijlvolle kastenwand creëer je extra opbergruimte in je woning en bied je meteen ruimte voor de inbouw van een fraaie gashaard. Je kunt de kastenwand strak afwerken met nauwelijks zichtbare deurtjes of juist kiezen voor een mooie vakkenkast vól decoratieve items. Jouw dealer weet vaak precies wat ervoor nodig is om een gashaard op een veilige manier in zo’n kastenwand te integreren!


Idee 5: een gashaard met bijzondere wand

Weg met de ouderwetse ombouw! Tegenwoordig werk je de gashaard strak en netjes weg in een speciale wand. Gebruik de mooiste houtsoorten, ga voor een afwerking met stenen óf combineer verschillende materialen met verschillende lagen en dieptes. Zorg je ervoor dat de afwerking van jouw gashaard een architectonische masterpiece op zich is!


Enthousiast geworden van deze ideeën? Ga snel langs bij een dealer bij jou in de buurt of download onze nieuwste brochure voor meer inspiratie!

Nieuws & tips Laat u informeren en inspireren!

SKY L T gespot in nieuwe editie van The Art of Living!
Nieuws

SKY L T gespot in nieuwe editie van The Art of Living!

In de nieuwste september-editie van het woon- en lifestylemagazine 'The Art of Living' schittert onze gashaard SKY L T! De haard pronkt in een gloednieuwe villa in het Utrechtse Abcoude. De bewoners kozen voor een doorkijkhaard die de ruimte scheidt; maar zéker ook verbindt. En nog belangrijker: ze genieten op twee plaatsen tegelijk van het prachtige vlammenspel van onze SKY L T. Benieuwd? Kijk met ons mee!

Leer meer
Ontdek de nieuwe KUDOS en OVATION!
Nieuws

Ontdek de nieuwe KUDOS en OVATION!

Een tijdje terug introduceerden we de Club Kudos E en de Club Ovation E. Deze elektrische vrijstaande haarden bleken een succes. Reden genoeg om ook een gas-variant van deze fraaie haarden op de markt te brengen.

Leer meer
De haard die matcht met uw DNA!

Gratis tips & kortingsacties

We gaan veilig en zorgvuldig met uw gegevens om. Meer hierover in onze privacyverklaring »
* Verplicht Een ogenblik geduld…
Collectie Welke haard past bij u?
Vind uw dealer
Wereldwijd dealernetwerk Vind uw dealer
arrow-right facebook flame haard instagram linkedin pinterest plus power search tap twitter youtube