5 redenen waarom een elektrische haard van Element4 écht iets voor u is!

Geplaatst op 5 april 2018 door

5 redenen waarom een elektrische haard van Element4 écht iets voor u is! 

Onlangs hebben wij ons assortiment met gashaarden uitgebreid met een aantal mooie nieuwkomers. De elektrische haard is misschien wel een van de spraakmakendste. Een lust voor het oog, een prachtig vlambeeld én eenvoudig toe te passen in elke woonsituatie. Grote kans dat een elektrische haard ook voor u de juiste keuze is. We geven u vijf redenen waarom…

1. Elektrische haard en inbouw zijn topmatch! 
De elektrische haard van Element4 leent zich perfect voor inbouw. Het is eigenlijk een haard zoals u van ons gewend bent, maar dan niet op gas, maar op stroom. Ook qua design en vlambeeld komt de elektrische haard dicht in de buurt van zijn broertjes en zusjes die op gas werken. De manier van inbouwen is nagenoeg hetzelfde, al hoeft u dit keer geen afvoerkanaal aan te leggen. Dat maakt onze elektrische haarden geschikt voor elke woonsituatie en elke ruimte. Benieuwd? Laat u inspireren door de onderstaande sfeerbeelden en zie met eigen ogen waarom een elektrische haard en inbouw zo’n goede combinatie zijn!

2. U kunt een Tv-meubel met elektrische haard nemen 
Het combineren van een haard met een tv-meubel is voor veel mensen een droom. Bij een gashaard heeft u echter te maken met een aantal beperkingen. Dit geldt niet voor de elektrische haard. Een tv-meubel en elektrische haard zijn namelijk perfect met elkaar te combineren. De aansluitingen zijn vaak al aanwezig en u hoeft geen rekening te houden met de afvoer of de (geringe) warmte die van de haard afkomt. Hieronder ziet u een schitterend voorbeeld van een tv-meubel met elektrische haard. Hét bewijs dat deze twee prachtig gekoppeld kunnen worden.

3.  Onze elektrische haard geeft warmte 
Bent u op zoek naar een elektrische haard die warmte geeft? Ook dan is een haard van Element4 de juiste keuze voor u! Onze haard is namelijk uitgerust met een ingebouwde verwarming. Als vanzelfsprekend is de warmte die van de elektrische haard afkomt niet zo intensief als de warmte van een houtkachel of gashaard, maar het kan wel nét even zorgen voor extra behaaglijkheid. En is het warm genoeg in uw kamer? Dan kunt u de verwarming eenvoudig uitzetten, zo bepaalt u helemaal zelf of uw elektrische haard warmte moet geven of niet.

4. Een elektrische haard is een bewuste keuze 
Een elektrische haard is voor veel mensen een bewuste keuze. Ze willen hun gasverbruik beperken of zelfs volledig gasvrij leven. Als u zonnepanelen heeft of van plan bent deze aan te schaffen, is het ook aantrekkelijk om te kiezen voor een elektrische haard. De overcapaciteit die u opbouwt met zonnecollectoren  kunt u namelijk goed gebruiken voor bijverwarming met een elektrische haard. Op deze manier bespaart u ook weer op de gaskosten. Kortom een elektrische haard is dé keuze voor u als u:

*    Gas wilt besparen of gasvrij wilt wonen
*    Efficiënt gebruik wilt maken van uw zonnepanelen 
*    Op zoek bent naar een duurzaam alternatief voor een gashaard

5. Een elektrische haard heeft veel praktische voordelen 
Een belangrijk voordeel van een elektrische haard is dat deze geen rookkanaal nodig heeft. Bovendien hoeft u ook geen (extra) gasleiding te installeren op de plek waar de haard moet komen. De haarden zijn eenvoudig te monteren en kosten alleen stroom. Met één druk op de knop zet u de haard aan. Een elektrische haard van Element4 is wordt standaard geleverd met een verwarmfunctie van 1 of 2 kW. Dit is dus zeer geschikt als bijverwarming. Wilt u alleen een sfeerhaard? Dan kunt u de verwarming ook helemaal uitschakelen. . In de sfeerstand verbruikt dit type inbouwhaard zo’n 10 tot 60 Watt. Dit komt neer op slechts 0,03 cent per uur. 

Bent u overtuigd van de voordelen van onze elektrische haarden? Informeer bij een dealer bij u in de buurt of kom eens langs in onze showroom in Zwolle!

Vind dealer bij u in de buurt >>
 

« Naar overzicht
Klantenservice: +31 (0)38 420 90 20